ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΑΚΝ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ16 ΑΓΟΡΙΩΝ - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΑΚΝ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ προκηρύσσεται το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ για τα Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας, το οποίο θα διεξαχθεί σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ υπ’αριθμ. 479/28.01.2020 και την Κεντρική Προκήρυξη 2054/9.6.202.

Τα Αγωνίσματα θα διεξαχθούν τη ΚΥΡΙΑΚΗ  28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΑΠΟΓΕΥΜΑ, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Αγ. Κοσμά».

Δείτε / Κατεβάστε την προκήρυξη με αναλυτικές οδηγίες για κάθε αγώνισμα και κάθε ηλικιακή κατηγορία, καθώς και το ηλεκτρονικό έντυπο δήλωσης συμμετοχής

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΑΘΗΝΑΣ  ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέχρι την ΤΡΙΤΗ 23.06.2020 και  ώρα 14.00 με email στη διεύθυνση : easathinas2014@gmail.com χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τις συνημμένες φόρμες (ΚΕΦΑΛΑΙΑ, γράφουμε πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα. Όχι χειρόγραφες και σκαναρισμένες ούτε και σε μορφή pdf).

Στην περίπτωση που η δήλωση συμμετοχής δεν αποσταλεί με τις παραπάνω προϋποθέσεις και μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας θα θεωρείται ως μη γενόμενη.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ
Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στον καταρτισμό Πρωτοκόλλου που αφορά τη διεξαγωγή αγώνων Στίβου, θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των αθλητριών και των αθλητών, όσο και των προπονητών, κριτών, εργαζομένων, ιατρικού και εργατικού προσωπικού.
Το Πρωτόκολλο θα αναθεωρείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων – συνεργατών του ΣΕΓΑΣ με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ

Read Previous

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΙΛΩΝ Κ16 – 2020

Read Next

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ‘’DROMIA 2020’’ INTERNATIONAL SPRINT & RELAY MEETING