Ο στίβος για ακόμα μία φορά με τα όσα γίνονται στο Ζηρίνειο δέχεται ένα ισχυρό… χτύπημα από τους γνωστούς δράστες!

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ο στίβος-ερασιτεχνικός αθλητισμός δέχεται για μια ακόμη φορά ένα σοβαρό πλήγμα για χάρη του επαγγελματικού αθλητισμού.

Μέρος του προσφάτως κατασκευασθέντος ταρτάν στο Ζηρίνειο αποφασίστηκε να ξηλωθεί με συνοπτικές διαδικασίες, αποκλείοντας έτσι αυτομάτως τη διεξαγωγή αγώνων, αλλά καθιστώντας και εξαιρετικά δυσχερή την προπόνηση.

Οι αντιδράσεις των σωματείων, των αθλητών, των γονέων, αλλά και των πολιτών, ήταν άμεσες. Τα δύο σωματεία κλασσικού αθλητισμού της Κηφισιάς έχουν προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη για να αποτραπεί η καταστροφή του σταδίου.

Ωστόσο ο Δήμος Κηφισιάς επιμένει στην απόφασή του, χωρίς να δείχνει διατεθειμένος να αντιληφθεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες των δημοτών του.

Στην προσπάθειά του, μάλιστα, να μετατοπίσει την ουσία του θέματος, προσπαθεί να το θέσει ως «ενδο-αθλητικό εμφύλιο», χρησιμοποιώντας αυτές ακριβώς τις λέξεις.

Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για διαμάχη μεταξύ των αθλημάτων, αλλά για διένεξη ανάμεσα στα ερασιτεχνικά σωματεία, που δραστηριοποιούνται στο Ζηρίνειο (Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς και Α.Ο. Ολυμπιάδα Κηφισιάς) και τον Δήμο Κηφισιάς, στην οποία οδήγησαν οι ενέργειες του Δήμου.

Η στήριξη της κοινωνίας είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε την καταστροφή.

Σας καλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/6/2022 και ώρα 19:00 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο της Κηφισιάς, όπου θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΟΚΑ

Read Previous

START – LISTS – ”DROMIA 2022” – FINAL

Read Next

ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ”ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ 2023” ΣΧΙΝΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 22/1/2023